Göteborgsmamman

Vårkläder till barnen & Online event!

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår bra! Här har det onekligen varit TYST den här veckan, men det har sina anledningar. Vi har nämligen legat i magsjuka hela bunten och jag fick minst sagt käka upp ”jag blir sällan sjuk”-kommentaren som jag drog för grannen i helgen, för jösses vad jag mådde igår. Idag står jag dock upp på benen och Fredrick har varit en riktig ängel och tagit hand om både barnen och mig samtidigt.

På onsdag har vi ONLINE EVENT och det är mycket som håller på att förberedas inför detta. Imorgon så ska goodiebagsen budas ut och på onsdag morgon är det många härliga ansikten som ska mötas oss över datorskärmen. Då kommer ni också få se mer från kalaset!

Nu ska jag slänga iväg några mail och sedan återgå till mitt soffläge. Är det bara jag som får riktigt ont i kroppen av att ligga i soffan mer än en halvdag? Haha.
Tjejerna har dessutom dansat runt i sina nya kläder från Jollyroom idag och visat dem för alla grannar som gått förbi. Haha, de är för söta ♥ Gladast är nog ändå Emilia som väntat på nya ’springskor’ i vad hon tycker varit en evighet 🙂
De rosa fleecejackorna hittar ni här, skorna här och skaloverallerna här 🙂

Ha en fin kväll!

Kram.

fleecetröja fleecetröja fleecetröja fleecetröja barnskor skaloverall skaloverall skaloverall

Vår lilla trädgårdsmästare ♥

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.