Göteborgsmamman

Ge dig själv kärlek & hjälp andra.

Hej på er ♥

Jag måste säga att livet i detta nu är riktigt bra – trots Corona och allt hemskt som händer. Jag tror det är  viktigt att fokusera på lika mycket på en själv som på sina medmänniskor. Jag försöker hjälpa andra så gott jag kan och ser till att det hemska som händer inte går för djupt inpå mig. Något som tog hårt på mig är det som hände Adam Alsing. Vi kände ju inte varandra, men det blev plötsligt så verkligt. När jag sedan hörde honom på radion dagen efter nyheterna nått oss så fick jag ont i magen och bytte kanal.
Det är så lätt för mig att bli ledsen för såna saker. När det är någon jag vet vem det är och när jag tänker på hans familj.
Därför försöker jag se det ljusa i livet och göra det som gör mig gott. Som att umgås med familjen och jobba med mitt företag.

Så efter en hel dag med Fredrick och tjejerna så sitter jag nu för att bestämma tryck för kommande goodiebags. Jag tänkte att jag skulle trycka upp egna påsar med tryck och när idén slog mig igår kväll så smsade jag min egen tryck-Nisse direkt. Den kontakten är fantastisk: han vet att han inte behöver svara sena kvällar/helger, men 1) han brukar göra det ändå för att stilla mitt idésprutande, haha och 2) han är bara sån. Så funkar nog i princip alla jag jobbar med. Många vet att jag vill att saker händer direkt när jag kommer på dem, så när jag fick svar igår stod det också ”om du kan vänta till måndag vill säga ;)” haha.
Man hittar sitt team helt enkelt och jag är så tacksam för de jag jobbar med. Vi hade kunnat ringa varandra mitt i natten och ingen hade brytt sig. Svarar man så svarar man och gör man det inte gå är det ingen som blir sur 🙂 Underbart!

Men tryck på kassarna väntar och jag är sååå förväntansfull! ♥

Igår var tjejerna och jag nere hos mamma och fikade vid havet. Vi handlade åt henne först och köpte med oss fika ner till havet på samma gång. Det var blåsigt, men när vi satte oss i lä var det helt fantastiskt.

Nu ska jag låta tacopajen landa i magen, sitta här en stund och sen lägga mig i soffan med Fredrick för att se någon bra film/serie.

Hoppas ni mår himla bra och att ni rår om varandra ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggUnderbar dag vid havet igår! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.