Göteborgsmamman

4 dagar till den stora dagen.

Hej på er ♥

Hur mår ni? 🙂
Jag har haft en otroligt produktiv dag idag sett till jobb. Mycket mail som skickats och svarats på, jag färdigställer lite saker inför nästa vecka, planerar online event i mitten av maj och letar samtidigt nya kunder. Det är den minst roliga delen måste jag säga – att leta kunder. Jag är ingen säljare och önskar egentligen bara att jag hade en anställd som kunde göra just det: boka möten med kunder. Men det roliga väger upp och vem vet: i framtiden kanske jag har någon som hjälper mig med sånt de tycker är roligare än vad jag tycker 🙂

Tjejerna började förskolan i måndags och Fredrick var tillbaka på jobbet. Det innebär betydligt lugnare dagar med mer gjort rent jobbmässigt, även om jag saknar deras skratt och lek omkring mig. Bråken – de saknar jag inte, haha.

Om exakt 4 dagar blir jag 30 år gammal så imorgon ska jag ta en sväng förbi någon bakaffär på lunchen. Det vankas tårtbak och om tjejerna får bestämma så blir det rosa, glittrig, lila och regnbågsfärgad med lite unicorn-inspiration såklart 😉

Dags för kväll!

Kram.

hundar och barn hund tacos vatten strand islatteLivet just nu består av mängder med islatte, mycket jobb och mycket njutande av solen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.