Göteborgsmamman

Min 30 årsdag & överraskningsfest.

God morgon ♥

Eller god förmiddag kanske jag ska säga 🙂 Jag sitter här och äter precis en något sen frukost. Jag passade på att ta en promenad under en telefonmöte när jag lämnat tjejerna och har precis betat av en tjock mailkorg. Men nu så! 🙂

Vilken helg! Jag fyllde 30 i söndags och vi firade hela långa helgen så jag har inte hunnit sätta mig här förrän nu. Kan ni fatta det? 30 år? Helt galet, men också något slags ’lugn’ i kroppen att ha passerat det där 30 årsstrecket. Jag har alltid känt mig äldre än vad jag är och nu när jag är gift, har 3 barn, hus och eget företag så kändes det på tiden att första siffran skulle ändras något 😉

I fredags kom iallafall min syster och hennes kille hit på middag. Jag fick lite kläder och ett jättefint guldarmband i present och en mysig kväll. På lördagsmorgon drog Fredricks svägerska och en av barnens kusiner iväg mig till frisören och när vi kom tillbaka så hade Fredrick, familj och grannar pimpat hela altanen i festligt tema och dukat långbord bredvid grillen. Det var så himla fint och gjorde mig verkligen alldeles mållös. TACK ♥ Mamma kom förbi med en enorm (!) bukett och en bok i present och från Fredricks familj fick jag jättefina kläder. (det kanske börjar märkas att det var ju kläder som stod på önskelistan? haha). I söndags tog tjejerna och jag en sväng ut till mamma för att möta upp min syster och hennes kille. Mamma hade gjort en jättefin 30 årstårta som verkligen gick åt i ett nafs. Den var så himla god och Elise sa flera gånger att ”den här vill jag ha på mitt kalas!”. Tack för det? Haha. Vi tog en sväng till lekplatsen och sedan vidare ner till hamnen för att avsluta födelsedagsfirandet där.

Jag är väldigt tacksam för hur livet ser ut idag och vad jag ’åstadkommit’ under de här åren, om man kan säga så. Även om Corona råder just nu så har vi *peppar peppar* hållit oss friska och krya och har tre fina barn och en underbar familj att vara tacksam för. Det gäller att stanna upp och tänka på det ibland.

Om ganska exakt två veckor väntar nästa online event och det är fullt roddande med det. Idag blir en tuff dag med mycket som ska göras och många mail som ska skickas, men det väntar också lite pyssel när banden ska bytas på våra nya påsar 🙂 Ska försöka lägga upp före- och efterbild på Instagram. Tänk vad ett litet band kan göra!

Nu är det dags för den här 30 åringen att jobba lite mer!

Hoppas ni får en härlig dag!

Kram.

30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalas 30 årskalasJag kan inte nog säga hur glad jag är för min 30 årsdag. Jag hade en helt fantastisk helg och har aldrig någonsin blivit överraskad med ett kalas. Mållös ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.