Göteborgsmamman

Göteborgsinfluensers & buddags.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår bra.
Jag tänkte bara kika in för att säga hej. Är så trött och soffsugen så jag tänkte stänga ner allt som mobil och dator heter för att se något på tv med Fredrick.

Gårdagen gick till att få ut bud till härliga Göteborgsikoner och influensers och igår kväll var jag så lycklig, men trött som en get.  Vilken dag jag hade! Vilka människor det finns alltså! Så mycket skratt, kärlek och glädje. TACK till alla som gjorde min dag igår! En vacker dag ska jag samla er alla så att ni får träffa varandra. Det hade blivit livets fest ♥

Tänkte bara önska er en fin kväll. Hoppas ni myser extra mycket denna lördag ♥

Kram.

anton hysénjennifer reinhold blommorFin födelsedagsbukett såhär i efterskott 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.