Göteborgsmamman

INTE mum of the year i år i alla fall…

Hej på er ♥

Jag sitter här och fullkomligt huttrar efter att ha druckit en minst sagt KALL islatte. ÄLSKAR islatte och får oftast till de sådär perfekt här hemma. Jag köpte faktiskt en sån flaska med vaniljsmak en gång också – ni vet, sån de använder på ex Espresso House? Absolut värt sina pengar! Annars har Nick’s en vaniljarom som också är god 🙂 Tips såhär på förmiddagen!

Jag har varit SÅ produktiv den här förmiddagen. Svarat på hundra mail (ge och ta, haha), svarat på samtal, sms och nu ska jag även få till det här blogginlägget 🙂 Sen är det nästan lunch! Min syster kommer hit om en stund så ska vi lunchpromenera i skogen och brainstorma idéer för Eventolution. Vi ska även gå igenom online eventet som vi har nästa vecka med Jay’s Headphones och prata framtid. Så spännande!

Annars river vi tapeter här hemma för fulla muggar. JA! Vi har ÄNTLIGEN börjat renovera lite smått! Vi har även bestämt oss för kök till 99.9% och leverantören håller på att rita upp ett förslag i detta nu. Galet! Så himla kul och härligt att äntligen få totalrenovera hela övervåningen! Tjejerna älskar att hjälpa till och frågar hela tiden om vi inte kan få ”dra lite fler tapeter”, haha. De tycker det är så spännande!

Och till något mindre spännande så blev jag igår mum of the year. Elise hade tappat sin andra tand på förskolan och när vi kom hem därifrån igår så gick jag tillbaka för att hjälpa dem att pumpa några bollar med vår bollpump. Så jag var borta när Elise visade tanden för Fredrick. När jag sedan kom hem och började med maten så röjde jag i köket samtidigt. Vattenglaset på bordet tömdes och jag satte in det i diskmaskinen. Ni kan ju gissa vad vi upptäckte sen. I det där vattenglaset (som jag trodde var mitt eftersom det stod bredvid min dator) så låg hennes tand. Tanden hade hällts i vasken och jag hade hällt av spaghetti där i efter det. Jag skruvade upp varenda avloppsrör, men det fanns ingen tand där. Gud, vad jag grät och Elise var helt förkrossad. Jag skämdes så fruktansvärt mycket, medan Elise mer var ledsen över att hon skulle gå miste om sin guldpeng. Det var verkligen HEMSKT! Hennes andra tand och jag min idiot kastade ut den i vasken?!
Vi skrev en lapp till tandfén iallafall och sen hade hon svarat när Elise vaknade imorse ♥ Fina lilla Elise, vilka idéer du har ♥

Nu fortsätter vi den här torsdagen. Håller vädret i sig så tänkte jag att vi skulle ha picnic på altanen när det är dags för middag så lite sol hoppas vi på 🙂

Ha en härlig eftermiddag!

Kram.

Jay's headphones göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggar göteborgs största bloggarKvällspromenad ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.