Göteborgsmamman

Emilia 3 år, enhörningstårta & regnbågskalas.

Hej på er ♥

Åh, jösses. Jag är så trött, men så glad i hjärtat. Dock känner jag inte att jag riktigt kan slappna av förrän fredagen är förbi för att det är så mycket jobb de här två dagarna som är kvar, men jag älskar farten. Vila kan jag göra i helgen! 🙂 Det är bara mycket som ska hinnas med med jobb, familj och sen renovering på det. Men bra blir det och på fredag ska jag visa er bilder på vårt uppritade kök! Spännande, eller hur?

Idag har vi firat Emilias 3 årsdag. Kan ni förstå att hon redan blivit 3 år? Treeee hela år. Tre år om man räknar relationer är ju en evighet. Har man varit tillsammans med någon så länge så har man spenderat en lååång tid tillsammans.
Hur som helst – Emilia blev 3 år idag och SOM hon sett fram emot den här dagen! Och speciell blev den. Imorse när hon vaknade så hade vi paketöppning. Hon sken upp som en sol och älskade uppmärksamheten hon fick. De sjön för henne på förskolan och när hon kom hem från förskolan så hade vi byggt en ballong-regnbåge som stod utan för (för hennes önskan var regnbågskalas!) och dukat var skimrande hästtallrikar och regnbågens färger överallt. Hon var så glad.
Vi hade familjerna här och en av grannbarnen här borta. Det blev ett riktigt grillkalas på altanen och de sista gästerna gick för någon timme sen.

Emilias glädje idag gör mig tårögd. Lika tårögd som en av pedagogernas fina ord imorse när hon sa att vi uppfostrat en så otroligt fin liten tjej. Det har varit så mycket gråt i halsen hos mig idag och jag är så, så, så lyckligt lottad som fått äran att vara mamma till de här tre små trollen.

Nu ska jag lägga mig i soffan en liten stund för att sen sova för natten. Imorgon väntar en heldag med intensivt jobb innan vi har event på fredag. Sen, sen kan jag vila 🙂

Kram på er.

regnbågskalas regnbågskalas regnbågskalas regnbågskalas regnbågskalas 3 årskalas 3 årskalas 3 årskalas 3 årskalas regnbågskalasRegnbågskalas var det ja!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.