Göteborgsmamman

Köksrenovering: då var köket beställt!

Hej där ♥

Hoppas ni mår fantastiskt. Jag slår mig ner en stund här innan det är dags att börja med maten. Jag har två riktigt bra nyheter att berätta för er:

  1. Eventet med Jay’s Headphones imorse gick galant! Det är alltid lika kul att träffa alla härliga influensers och få starta dagarna med dem. Det är såklart inte samma sak att ses online som att få krama om dem, men det är ändå såklart bättre än inget 🙂
    Igår var jag runt och leverera goodiebags med lite produkter och inom det närmsta kommer de få lite extra add-ons när Jay’s senaste produkt m-Five True Wireless är redo för utskick.
    Tack till alla er som medverkade imorse! Om ni bara visste vad ni gör med mina endorfiner i kroppen – ni är magi ♥
  2. VI HAR KÖPT KÖK!! Alltså, kan ni förstå? Här hemma är övervåningen upp och ner. Vi saknar väggar, golv i hallen och är mitt uppe i renoveringen. Den 2 juni kommer golvläggaren och lägger det här golvet från Bjelin och vecka 29 levereras vårt kök. Jag vet – vecka 29 känns långt fram, men tiden går ju ändå så fort 🙂 Först vecka 31 kommer det att monteras som det ser ut nu och jag längtar så mycket. Det kommer bli sååå snyggt! Vi valde ett kök från Kvik som heter Mano Cima i dark oak med vita skåp och vit bänkskiva. Vi har fortfarande lite detaljer att gå igenom, men det handlar mer om hyllor, utdragslådor och belysning i de olika lådorna. Vilken förvandling det kommer bli! Jag ska försöka ta lite förebilder också så ni får se köket så som det är idag. Jag kan ju bara säga att det här blir ett enormt steg upp 🙂

Nu har vi planterat blommor här hemma som tjejerna fick från mamma på Emilias födelsedag och det har blivit dags för middag. Min mage kurrar och jag har längtat efter den här fredagskvällen hela veckan. Det är extra gott att inta soffläge när man haft ett fullspäckat schema under veckan och den här veckan har minst sagt varit helt full av roliga aktiviteter 🙂

Hoppas ni får en fin kväll och en riktigt skön helg!

Kram.

online event köksrenovering köksrenovering plantera plantera plantera köksrenoveringKöksrenovering! Äntligen är köket beställt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.