Göteborgsmamman

Onsdagens omstart.

Hej söndag ♥

Hur mår ni denna söndagskväll? Här hemma  har vi precis ätit hemmagjorda köttbullar med eget potatismos, brunsås och lingonsylt med lite ärtor vid sidan av. Jag har verkligen en sann kärlek för ärtor och kan äta det till precis allt. Älskar det (som ni förstår, haha)!

Den här helgen har gått i lugnets tecken och vi har verkligen passat på att återhämta oss lite extra. Jag avstod från träningen igår och somnade stenhårt väldigt tidigt i soffan för att sedan bli väckt av Fredrick vid 22.30-23 när han kände att det var dags för sängen. Jag vet – jag är stans roligaste sällskap, haha. Det var en tuff vecka och jag antar att det var antingen sömn eller krasslig som var alternativen för den här kroppen 🙂

Jag har hoppat på en rolig grej med start på onsdag som jag tänkte berätta mer om när det närmar sig. Känner mig peppad och motiverad till detta så jag hoppas jag står ut de 17 dagarna som gäller till en början. Jag vet – 17 dagar känns ju så löjligt lite, men jag har en känsla av att det kommer krävas mycket av mig rent psykiskt. Berättar mer i veckan! 🙂

Bjuder på lite bilder från förra helgen när vi var ute och grillade. Åh, vad jag saknar de där tillfällena och att få träffa och krama mamsen. Det är tufft, men varar ju inte heller för evigt. Vi måste stå ut! ♥

Ha en skön kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMysig dag i skogen med korv och marshmallows ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.