Renovering pågår! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Renovering pågår!

God kväll där hemma ♥

Vad gör ni denna måndagskväll? 🙂
Jag sitter här och svarar på lite mail efter en god tacopaj (igen) och ett glas rött. Jag har ju berättat om min utmaning som startar nu på söndag så jag njuter av livet nu de sista dagarna 😉 haha. Ni kan säkert förstå vad jag gett mig in på.

Idag har jag varit på utvecklingssamtal för Elise. Sista innan hon börjar skolan och hon var så stolt när hon fick berätta om allt hon lärt sig under sin tid på den här förskolan. Under tiden var Fredrick på BVC med Emilia och när de kom hem så åkte jag iväg på möte gällande en hemsida. Jag får verkligen använda min kreativa sida när det gäller hemsidor (och event också för den delen!) och det känns som ett bra komplement till eventsidan. 🙂

När jag kom hem från mötet höll Fredrick på med väggarna här hemma och vi har nu varken golv eller väggar 🙂 Känns som om vi bor i ett förfallet gammalt torp någonstans ute på vischan, haha. Ja, se bilden på vår nuvarande halv och skapa er egna uppfattning säger jag bara 😉 Men fint blir det ju såklart! Dessutom känns det nästan bara lite skönt att låta allt vara stökigt ett tag. Det är mer okej nu att inte gå runt och städa non stop som jag brukar, utan endast ta det viktigaste så som tvätt, disk och dammsugning någon gång då och då. Jag ser fram emot när köket kommer på plats vecka 31 iallafall och den 2 juni kommer ju golvet läggas i hall, sovrum och vardagsrum 🙂 Så spännande!

Dags att lägga Emilia. Hon är supertrött efter en BCV-, pizza- och shoppingdag med pappa ♥

Ha en fin kväll och sov gott mina kära.

Kram.

renovering renovering renovering renovering mammablogg mammabloggTuffa tjejer som fick köpt varsitt par glasögon häromdagen 🙂 ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.