Rivstart Fettförbränning – dag 1. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Rivstart Fettförbränning – dag 1.

Hej på er ♥

Är det någon av er som sett serien “hemma igen”? Den har gått i bakgrunden på SVT1 här när jag jobbat och den verkar ju faktiskt rätt bra? Nu tittar jag ju inte hela tiden, men kan det vara så att det finns någon här som sett den och som kan berätta mer? 🙂

Okej, så: nu är jag igång! Jag berättade ju för er att jag skulle starta med något idag och många har redan lyckats lista ut att det är en kostutmaning jag hakat på. Egentligen kost- och träning, men jag har redan rutin vad gäller träning och för mig ligger den stora utmaningen i just kosten och det jag stoppar i mig.
Anledningen till att jag antog den här 17 dagars-utmaningen är för att vi kommit in i riktigt dåliga vanor här hemma med gotta nästan varje kväll. Eller nästan – vi äter något gott varje kväll och det blir inte hållbart i längden. Jag vill börja om, rensa systemet och känna resultat. Det är inte för att gå ner i vikt som jag gör det – även om jag förstår att det är just det som kommer hända OCKSÅ – utan för att bli piggare, må bättre och känna att jag tar hand om min kropp.
Jag har känt mig så trött på sistone och är trött i stort sett från att jag vaknar på morgonen tills att jag däckar i soffan på kvällen. Förhoppningsvis ändras det i samband med att de här 17 dagarna lider mot sitt slut 🙂

I detta nu sitter jag och väntar på att broccolin ska koka färdigt och sen blir det broccoli, ärtor och lax till lunch. Det är väldigt clean mat som ska vara i fokus de här dagarna och jag får inte dricka koffeinhaltiga drycker. Nog för att jag älskar mitt kaffe, men 17 dagar borde jag kunna hålla mig ifrån det 😉

Dags för lunch! Hoppas ni njuter av den här onsdagen (som för övrigt är som en fredag idag, inte sant? Imorgon är det röd dag!)

Kram.

rivstart fettförbränningFrukosten imorse bestod av 3 scrambled eggs och ärtskidor 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.