Göteborgsmamman

Rivstart Fettförbränning: dag 4.

God morgon ♥

Lördagsmorgon och vi har precis ätit frukost. Fredrick är på väg ut på cykeln och jag tänkte jobba lite medan barnen leker på nedervåningen. Man får passa på medan det går 😉

Det har varit tyst här inne och man kan nästan tro att kostutmaningen tagit kål på mig, haha. Och visst är det sjukt tufft och jag längtar konstant efter allt jag inte får äta, men det går ändå framåt. Idag är vi inne på 4e dagen och efter detta är det ju bara 13 dagar kvar. Det löser jag! 🙂 Min syster var snäll och hakade på utmaningen med mig, så vi lider lite tillsammans, haha. Fast jag måste ändå säga att det går över förväntan och det jobbiga för mig är att jag är så trött och att jag har mindre kraft i kroppen. Det sistnämnda känns framförallt när jag tränar – då orkar jag ingenting.
Som jag sa i förra inlägget så gör jag ju inte detta heller för några personbästa, utan för att få ordning på kosten och dess rutiner. All träning jag gör är därför för mig bara en extra bonus och även om hon som leder utmaningen varje dag lägger ut 10 min träning x 2 så väljer jag att göra på det här sättet. Första dagen körde jag hennes träning en gång + löpning, sen löpning dag 2 och 3 och idag körde jag hennes träning på morgonen innan frukost. Kanske blir det löpning sen, kanske en promenad. Jag lägger inte så mycket vikt kring träningen utan gör det för att jag tycker det är skönt att röra på mig 🙂 Men jobbigt, det är det verkligen, haha.

Så, nu kör vi dag 4 och så det ryker dessutom! Igår åt jag jääääättegoda köttbullar i tomatsås med blomkålsris och lite parmachips vid sidan av. Den måltiden kan jag tänka mig att leva på tills detta är klart. Då blir jag både mätt och får såsen som jag annars saknar i måltiderna 🙂

Bjuder på lite bilder från när vi besökte mamma vid havet häromdagen och från igår när vi åkte till skateparken. Vädret var ju så härligt igår! Idag kommer eftermiddagen bestå av smattrande regn mot rutorna och vi ska bara mysa hela dagen ♥

Hoppas ni får en fin lördag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg nyttig mat nyttig matMums med parmachips! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.