Göteborgsmamman

Köksrenovering: val av golv & leverans!

Hej på er ♥

Hur mår ni? Jag sitter här och sliter av mig håret, haha. Jag har fått ett väldigt roligt uppdrag att skriva en kortare artikel om influenser event som sedan ska delas på ett rätt stort forum. Men när jag sätter mig här och ska skriva ihop den så tar det bara stopp. Det står helt still. Vad ska jag skriva? Vad ska jag säga? Hur kan jag göra si eller så? Det är ju inte som när jag kommer in här och babblar av mig – det är ju jättelätt! Då skriver jag precis det jag tänker, men när jag ska skriva artikeln så vet jag inte vart jag ska börja. Jag har skrivit två stycken nu och rynkar på näsan. ”Det där var väl ändå inte så du tänkt från början Malin?” Nej, det var det ju inte. Så jag börjar om. Nåja. Jag ska försöka sitta med den ikväll när Fredrick lägger Emilia. Det är ju SÅ KUL att någon vill dela just detta, så jag vill ju såklart göra det bra 🙂

Nu till renoveringen! VI HAR FÅTT VÅRT GOLV! Trooor ni att jag fick en smärre hjärtattack när leveransen körs upp här utanför och golvet är superljust? Jag höll på att avlida. Det skulle ju gå mot det mörkare? Vad har hänt? Namnet stämde på golvet, mitt namn stämde på följesedeln – allt stämde, så vad hade gått fel?
Jag mailade Bjelin direkt och fick svar lika fort. Det ska vara så. Hjärtattacken gav med sig och jag kunde andas ut. Den översta plankan i varje förpackning ligger upp och ned för att skydda – SÅKLART! Jag kände mig rätt dum, men Bjelin sa att de fått den frågan ett par gånger tidigare, haha.

Golvet heter Viken och de rekommenderar att det acklimatiseras 2-3 dagar hemma innan man lägger det, så det blir perfekt inför nästa veckas golvläggning. Jag längtar så mycket!
Anledningen till det mörkare golvet (nu är det ju inte jätte mörkt, men mörkare än vad vi har idag iallafall) är egentligen för att koppla ihop skogen omkring oss och ha lite kontrast mot de vita väggarna. Det kommer bli så fint. Jag fullkomligt älskar ljusa golv – näst intill vita – men hade hellre haft det i en villa tror jag. 🙂

Delar med mig av lite bilder från de senaste dagarna här. Vi hade biovisning här hemma häromdagen och barnen njöt av popcorn i unicornmuggar med mysbelysning i fönstret. Tänk vad glada de blir för det lilla ♥
Utmaningen går också som på räls! 7e dagen idag och jag mår kanon. Vi har haft periodisk fasta nu i 2 dagar, men imorgon väntar frukost igen 🙂 -1,9 kg på 6 hela dagar visar vågen än så länge. Vi får väl se vart det slutar men huvudsaken är att jag uppnår mina egna mål och inte vågens 🙂

Kram på er.

köksrenovering val av golv köksrenovering val av golv köksrenovering val av golvmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lexochlogan

    Skriv på, jag vet att du med 100% kommer få till det så där alldeles perfekt men du är lite som jag tror jag, det måste vara perfekt eller inte alls. Så nyfiken på ert nya kök

    1. goteborgsmamman

      Visst är det så! Så skönt att höra att någon känner samma. Artikeln är skriven och skickad till mamma för korr, haha. Där har jag det bra iallafall – att hon har ett öga för detaljer 🙂 Kram på dig <3 Saknar dig!