Tips på billiga presenter från Rusta! – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Tips på billiga presenter från Rusta!

Hej torsdag! ♥

Viiilken härlig dag, na na na na na na na na.
Hoppas ni mår kanon denna soliga torsdsag! Snart är det helg och här är humöret på topp 🙂 Jag sitter med en kopp te och ska snart äta lite lunch, sen ska jag fortsätta på den där artikeln jag pratade om igår, färdigställa en hemsida och sen förhoppningsvis hinna med lite fix här hemma. Herregud, ni skulle se. Vårt hem är en total katastrof och jag känner mig som en hamster som försöker samla ihop kläder och leksaker innan nästa sak rivs ner, upp eller åt sidan, haha. Men det är kul och jag älskar verkligen det här renoveringsstadiet! Tänk vad fint det blir när det är klart 🙂 Snickaren var här igår och mätte där väggen skulle upp och när den är uppe så kommer Clingo Home för att äntligen sätta lite härlig färg på våra väggar! Vitt visserligen, men ändå färg, haha. Den 2 juni kommer golvläggare och lägger vårt vackra golv och sen får vi snällt vänta på köket som kommer v 29 🙂 Så spännande!

Jag gick precis och letade fotoplats till de här tipsen jag har till er nedan, men det var näst intill omöjligt. Till slut tröttnade jag och fotade på köksbordet 😉

Tipsen kommer idag från Rusta. Någon mer än jag som fullkomligt älskar denna affär? Kan gå där i timmar och hittar alltid nya saker varje gång. När jag var liten var mina favoritaffärer just de där små med en miljard saker där du alltid hittade något nytt trots att du redan gått runt i flera timmar. Älskade det och det sitter ju i som ni märker, haha 🙂

Tips 1 är en Frost-tandborste (tyvärr ingen länk). Emilia fyllde 3 år nu i maj och då får man ju börja använda eltandborstar så detta kommer bli ett storhetstecken för henne när hon kommer hem 🙂

Tips 2 är på lite roliga sugrör och uppblåstbara dryckeshållare. Vi ska ha ett par grannar över på middag nästa vecka och firar detta lite extra eftersom det då även är vår kära nationaldag 🙂 Så detta ska barnen få för att riktigt komma in i feststämningen! 🙂 Visst är de söta? Och så somriga!

Nu har det blivit dags för lunch! Woho! Idag blir det lyxlunch med skivad lax och något gott till 🙂

Kram på er.

tips på billiga presenter tips på billiga presenter tips på billiga presenter tips på billiga presenterEmilia kommer ju smälla av 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.