Göteborgsmamman

Rivstart fettförbränning: dag 13 av 17.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår kanon! Jag sitter här i byggkaoset och ska försöka få till lite jobb. Imorgon kommer golvläggaren så det måste skjutas undan saker här under dagen också för att han ska kunna komma fram och göra det han kommit hit för 🙂 Efter den här veckan har vi iallafall förhoppningsvis ett golv både på hela övervåningen! Golvet ska ju bytas i köket också, men det tar vi när det närmar sig v. 29 och leverans av köket är beräknat. Målaren kommer också vara här alla dagar den här veckan för att färdigställa väggarna + taket – något som också ska fixas i köket i sommar. Jag längtar tills allt är klart även om jag på något sätt gillar detta kaos till viss mån. Sen kan det ju alltid bli för mycket även av det goda så att säga 😉

Och på tal om sommar – kan ni förstå att det redan är den 1 juni idag?! Helt galet! Jag är på dag 13 i min kostutmaning och på fredag kör vi sista dagen där också. Jag mår så himla bra av den här rensningen och även om jag längtar tills jag kan ta en hönökaksmacka med ost/prickigkorv så har jag tappat den där känslan av att ”det är så tufft” att äta rent som jag gjort nu i snart 13 dagar. Mycket har jag min mamma och syster att tacka. Min syster hoppade ju på för min skull och äter samma som mig och mamma – som aldrig lägger några värderingar i något – sa under de första dagarna ”det här klarar du! Det är ju bara 17 dagar! Kör nu de här dagarna och se hur du mår! Inte svårare än så!” och det hjälpte så mycket. Det var nämligen under de första dagarna som jag kände att ”näää, behöver jag verkligen det här?” och det är först nu jag kan svara ja på den frågan. De här dagarna har varit en ren och skär dröm för min kropp.
Idag är det 18 timmars fasta och om 50 minuter väntar mat! Efter en långpromenad i solen så skriker min mage efter mat, men den klarar nog en liten stund till 🙂

Hoppas ni får en fantastisk dag. Nu ska jag sätta mig med pappersarbete 🙂

Kram på er.

renovering renovering mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg nyttig middagLite bilder från renoveringen och när snickaren var här för att sätta upp en vägg till nuvarande sovrum. Igår åkte vi med mamma till mormor och morfars grav och sen en bild på något såååå gott och cleant: hemmagjorda köttbullar i tomatsås med lite mynta 🙂 Mums! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bej

    Vilken härlig och fin blogg du har! Kul att läsa om renovering och familjeliv. I juli lanserar vi på Bej en app som hjälper dig att hitta likasinnade föräldrar i ditt område och som är i liknande stadier i sitt föräldraskap. Hade varit kul om du ville vara med på resan, spana gärna in: http://www.getbej.com <3