Göteborgsmamman

6 saker som gör att livet leker just nu.

Hej på er ♥

I detta nu så är jag faktiskt så lycklig att jag spricker. Ni vet när det bara känns som om livet i det stora hela nästan är som anpassat efter just dig? Exakt så känner jag det nu.

  1. Solen skiner och det är varmt
  2. Vi har golvläggaren här idag och golvet vi valt är MAGISKT. Jag älskar det och de breda brädorna ger nästan en lyxig känsla så fort man kommer in i hallen. Även väggarna börjat ta form och snart har vi även fått färg på dem och möbler är redo för tillbakaflytt
  3. Igår fick jag godkänt på en offert som gäller från augusti och 6 månader framåt. Detta med ett företag som jag jobbat med förut och som jag verkligen ÄLSKAR! Ska bli så kul att få släppa på den nyheten framöver 🙂
  4. På fredag är det sista dagen på 17 dagars utmaningen. Vi tänkte ha firat detta med några grannar på lördagen i form av en grillkväll, men det ska visst bli 11 grader och ösregn så vi skjuter nog på det, haha. Hursomhelst så är jag så jäkla stolt över mig själv som snart klarat den här perioden. Kort, men intensiv och det krävdes mer psyke från mig än vad jag kunde ana. Ska bli så kul att se slutsiffrorna, både i vikt, cm och fettprocent! Jag känner mig avsevärt mycket piggare och min mage är i balans – de viktigaste  målen för mig den här gången ♥
  5. Igår hämtade vi energi i form av glass vid vattnet. Barnen badade och ville absolut inte gå hem. Det var en fantastisk kväll och precis vad vi alla behövde i renoveringskaoset ♥
  6. Vi är friska och mår bra ♥

Det finns mycket att vara tacksam över just nu och med den här energin tar jag mig an dagens jobb. Solen skiner, men den här damen har en hemsida att färdigställa 🙂

Hoppas ni mår kanon och njuter av dagen!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggGårdagens middag blev köttfärssås med grönsaker 🙂 Smarrigt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.