Göteborgsmamman

Köksuppdatering & världens bästa renoveringsteam.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår fint! Elektrikern har precis varit här och dragit lite sladdar i ett par timmar så först nu fick jag chans att sätta mig vid datorn när han slog på elen igen och jag kunde ladda datorn 🙂
Det är inte klokt vad snabbt de jobbar förresten. Killarna som har varit här för både tak, väggar, el, golv etc jobbar så himla snabbt. Hade man gjort det själv så hade det antagligen blivit klart vid jul, haha. Det är ett så himla härligt gäng också att man bara vill ha en stor grillkväll för att kunna umgås utan verktyg och färg högt och lågt. Det är skönt och varje besök är en fröjd! 🙂

En annan härlig nyhet med renoveringen är att vi hade Kvik här igår för kontrollmätning innan köket kommer på plats. Han sa då att de fått en lucka v 26 och undrade om vi ville ha köket då istället. Nu slipper vi ju vänta tills v 29 och tackade ja direkt! 🙂 Så kul! Det är ju bara 2 veckor kvar!

Idag är det torsdag och vi har bara 1,5 dag kvar till helg! Jag har fått ett superroligt hemsideuppdrag som jag tänkte påbörja idag. Det blir tema chick, modernt och lite nytänk som jag ser fram emot att få ordna åt den här kunden.

I helgen tänkte jag slå på stort och BAKA! Har ni några roliga recept att dela med er av? 🙂

Ha en skön dag!

Kram.

mammablogg renovering renovering tak renovering tak renovering mammablogg mammabloggEftersom jag inte hade el imorse och inte kunde koka varken ägg eller gröt så fick det bli en riktig mackfrukost ute i solen 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Googla Cookie Dough Pizza Hut recept och gå in på mittkök, där har du en underbar efterrätt som alla i familjen älskar! Servera med glass,mums!