Göteborgsmamman

Recension och test av Pathfinder Rock Crawler.

Inlägget innehåller reklam och är ett samarbete med Hobbex

God morgon ♥

Ah. Ibland smakar kaffet nästan oförskämt gott tycker jag. När man gått utan en längre stund på morgonen och efter frukosten bara får njuta av denna gulddryck. Mycket godare än att hälla i sig den direkt när man stiger upp om du frågar mig 🙂

Hoppas ni mår fint! Här hemma har vi ÄNTLIGEN dragit bort mjölkpappen som prytt golvet de senaste två veckorna. Med facit i hand skulle vi kanske målat allra först för att slippa bry oss om golvet, men nu blev det inte så den här gången 🙂 Tips till er andra som ska måla väggar/tak och lägga golv samtidigt.
Det som var kul var ju dock att dra bort pappen och se förvandlingen. Det blev verkligen helt magiskt! Ni ska få se lite före- och efterbilder också 🙂 I veckan väntar köksrivning och nästa vecka kommer Kvik hit för att sätta upp vårt NYA KÖK. Kan ni förstå hur mycket jag längtar?

En annan tjej som längtat efter något väldigt mycket är Julia. Hon hade önskat sig en radiostyrd bil sedan precis efter jul och har pratat om denna bil i alla dessa månader. Eftersom hon fyller år i december så kändes det nästan lite ’taskigt’ att låta henne behöva vänta så länge när hon annars är den som aldrig direkt önskar sig något speciellt. Så vi bestämde oss för att ge henne en liten sommarpresent: en eldriven radiostyrd bil, Pathfinder. Här kan ni se videon från första testrundan i helgen. Det var som om Julia inte hade gjort något annat, haha.

Det är svårt att beskriva lyckan i hennes ögon när hon fick bilen och hon riktigt sprang fram till Fredrick när han kom körandes med den på gatan. Hon blev så, så glad och behövde inte särskilt många sekunder innan hon förstod precis hur den fungerade. Tror ni mig om jag säger att hon var duktigare än mig? 😉 Haha. Klart hon var! En naturbegåvning 🙂

Det roliga är att detta verkligen är en bil för både barn och vuxna. Den är lättmanövrerad och kommer enkelt över stock och sten. Pathfinder blev både Julias och Fredricks favorit och med det extra batteriet så kunde de köra dubbelt så länge 🙂
Den radiostyrda bilen har led-lampor, är 4-hjulsdriven och kan köra i upp till 35 km/h. Den är alldeles lagom stor och du kan anpassa farten om du tex inte vill att barnen ska kunna köra lika snabbt 🙂
Pathfinder är verkligen ett starkt tips från mig om du funderar på att köpa en radiostyrd bil, men vill lägga lagom med pengar. De kan ju kosta allt från ett par hundralappar, till flera tusen, men här är det valuta för de 1400:- som den kostar.
Är ni sugna på en likadan så hittar ni den här på Hobbex hemsida. Vi beställde vår på torsdagen och hade den uthämtad och klar redan på fredag. Leveransen är kanon och servicen – om möjligt – ännu bättre! 🙂

 

Pathfinder Rock Crawler

+ Kommer upp och över det mesta
+ Lättmanövrerad
+ Lätt i vikt utan att kännas plastig
+ Snabb
+ Cool design
+ Julia tyckte det var superkul att det satt två gubbar i, haha
+ Bra pris och valuta för pengarna

– Som alltid önskar man ju att batteritiden var längre på radiostyrda bilar, men de positiva delarna väger tungt och det extra batteriet ger ju dubbelt så mycket körning så man får helt enkelt njuta så länge det varar. Tyckte ändå det kändes som om den höll rätt länge.

PRIS: 1400 kr hos Hobbex

 

Nu har det blivit dags för mig att fortsätta dagen här hemma. Jag har lite planering inför olika möten den här veckan och på onsdag kan jag förhoppningsvis släppa den nyhet jag pratade om för ett tag sedan. Om vilket företag vi signade 6-månaderskontrakt med för ett par veckor sedan.

Hoppas ni får en fantastisk dag! I Göteborg lyser solen och jag ska passa på att äta lunchen ute om en stund 🙂

Kram.

 

Inlägget innehåller reklam och är ett samarbete med Hobbex
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.