Göteborgsmamman

Köksrenovering – update.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår kanon! Här hemma går elektriker och målare omkring och fixar inför kommande veckas köksleverans. Sen tar det två veckor till innan vi får bänkskivan, men tills dess har all målning förhoppningsvis hunnits göras och då är det KLART! I såna här projekt måste jag se långsiktigt, för jag är så duktig på att vilja ha allt NU att jag blir lite smått tokig när det tar för lång tid, haha. Men det blir riktigt fint här hemma och det känns som en helt ny lägenhet. Jag längtar ihjäl mig efter köket och att få se den förvandlingen också.

Eftersom köket är mörkt och kranen svart så har vi bestämt oss för att köra på kolsvarta handtag på dörrarna här uppe och verkligen skapa kontraster till det annars så vita hemmet. Jag tror det kommer bli himla snyggt och det ska bli så kul att se före- och efterbilder sen 🙂

Idag väntar lite administrativt hemmajobb. Jag tänkte placera mig vid Julias skrivbord så får hantverkare röja ifred 🙂

Vad gör ni idag? Vi har haft många dagar med sol, men idag har växterna äntligen fått lite regnvatten. Jag älskar regnet och hoppas på ett par dagar med det här mysvädret, sen får gärna solen komma tillbaka igen 🙂

Kram.

smultron glassbåt radiostyrd bil köksrenovering köksrenovering köksrenovering mammabloggGrannkompisen kom förbi och lördagsfikade på en tisdag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.