Göteborgsmamman

Midsommarafton 2020.

God kväll godingar ♥

Har ni haft en fin midsommarafton? Även om det regnat lite här i Göteborg så har det varit riktigt, riktigt varmt och regnet har inte varit annat än svalkande. De har ju lovat åska i helgen och det känns verkligen så i luften; varmt och klibbigt.

Den här midsommardagen har varit väldigt lugn av flera anledningar. Dels pga Corona såklart, men även för att vi renoverar och behövde ett par dagar att återhämta oss på. Den här långhelgen var perfekt för just det.

Idag började vi dagen med frukost i solen. Det var fantastiskt och solen gassade på oss så mycket att vi var tvungna att fälla upp parasollet. Efter det kom en av grannbarnen över med sin pappa och Emilia fick åka en sån där liten eldriven bil fram och tillbaka på gatan. Den lyckan! 🙂
När de gått hem så åkte tjejerna och jag till mamma för att lämna av en cykel hos henne. Hon önskade sig ju det i 60 årspresent så min syster och jag köpte en till henne. Dessvärre hade den ett fabriksfel och vi fick skicka tillbaka den. Istället var Fredricks föräldrar så snälla och rustade upp min jättefina cykel som har stått still här alldeles för länge. Mammas lycka var total idag när hon fick trampa ett par meter efter sina höftledsoperationer ♥

Väl hemma igen tog jag en löprunda, vi gjorde årets midsommartårta, grillade och avslutade dagen med promenad. Det började regna lite, men det var bara skönt. Det regnade till och med ganska mycket, men vi kunde inte annat än att njuta av de varma dropparna i den fuktiga värmen.

Nu ska jag invänta Fredrick som lägger Emilia och sen ska vi hoppa upp i vår återmonterade soffa och bara mysa. Jag kollade gamla bilder från husannonsen idag och det är ju nästan inte ens samma hem. Renovera är inte gratis precis, men jösses vad värt det är det när man börjar se hur det blir. Jag kan knappt bärga mig tills vi får köket nästa vecka och kommer antagligen överösa er med bilder 🙂

Hoppas ni haft en underbar dag och att ni får en fin kväll ♥

Kram.

midsommarafton midsommarafton midsommarafton midsommarafton midsommarafton midsommaraftonHon slutar aldrig cykla och det är helt underbart att se! Hon hoppade bara upp och vips så cyklar hon utan stödhjul och allt. Stora lilla tjej ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.