Dags för köksmontering! – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Dags för köksmontering!

Hej där ♥

Hoppas ni mår bra och att ni haft en skön midsommarhelg! Jag älskar ju måndagar, men märker också att jag har lite svårt att verkligen slappna av när långhelgerna kommer. Inget jag mår direkt dåligt av, men jag saktar sällan ner farten bara. Något jag måste bli bättre på 🙂
Vi spenderade iallafall vår helg till att bara vara, ta sköna promenader och mysa hemma medan regnet smattrade mot rutorna och åskan dundrade loss här i skogarna. Det var verkligen välbehövligt ♥

Igår kunde Elise och jag dansa loss i köket, men idag börjar monteringen! Kvik kommer hit och kommer spendera runt 3 dagar med att sätta allt på plats för att sedan låta målarna ta över och sätta färg på verket. Ca 2 veckor efter att köket blivit monterat så kommer bänkskivan och då är vi förhoppningsvis helt klara även med köket 🙂 Underbart! Jag ser verkligen så bra emot vårt nya kök och tror det kommer bli riktigt bra.

Idag har målaren varit här för att måla listerna i sovrummet + hallen och för att prata trappa + nedervåning. Vi hade inte tänkt att göra så mycket där nere, utan mest måla taket. Det är bara det att när man väl målar på ett ställe så ser man att allt runt omkring helt plötsligt får en annan färg som ofta lutar åt det gula. Inte jättefint, men därför vill man ju tänka större och se vad mer som behöver göras om vi nu skulle ge oss på taket 🙂 Någonstans måste vi ju sluta också, annars kan det bli enorma summor i slutändan.

Den här dagen ska jag ta till lite administrativt. Vad ska ni göra? 🙂

Kram på er.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg köksmontering köksmonteringDags att fylla det här rummet med ett läckert kök! 😀 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.