Trädgårdsevent. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Trädgårdsevent.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår strålande denna måndag! Vädret har varit underbart här under förmiddagen, men när det började mulna på så tog jag en koll i väderappen och det ska ju regna hela veckan efter idag! Jag glömde köpa regnkläder till Elise i helgen och eftersom hennes nuvarande är fodrade och vädret ändå varmt så skulle det inte finnas en chans för henne att använda dem  den här  sista veckan på förskolan. Jag tog därför en promenad ner till Allum, hittade ett fint regnställ på KappAhl och tog sedan stegen hemåt igen. När det var 20 minuters promenadväg hem så kom regnet och det var en dyngsur tjej som klev innanför dörren här för en stund sedan. Men regnkläder, det har Elise nu iallafall! 🙂 Kanske blir till mig nästa gång 😉

Igår såg vädret helt annorlunda ut. Tjejerna och jag åkte hem till mamma och lunchade nere vi stranden. Pannbiffsmackor stod på matsedeln och vi njöt på bänken medan barnen lekte runt i sanden och i vattnet. Tjejerna har verkligen varit riktiga badkrukor, men det känns som om det släppt helt och hållet och nu älskar de att plaska runt både i hav, sjöar och i badkaret här hemma.

Nästa vecka väntar ett trädgårdsevent och jag har verkligen så mycket att göra inför detta. Det ska bli riktigt kul och jag vill få de helt perfekt. Just trädgårdsevent är ju ändå ett drömevent så nu ska vi maximera det till tusen! 🙂

Dags för jobb!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggSommar, sommar, sommar ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.