Mor- och dottertid & splittrade känslor inför förskolestart. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Mor- och dottertid & splittrade känslor inför förskolestart.

God morgon ♥

Hoppas ni mår kanon!
Jag sitter här med sista finslipet och saker som ska iväg på tryck idag. Jag ser verkligen fram emot nästa veckas event och även om det är så  många bollar som måste plockas ner från luften så är jag förväntansfull som bara den! Tror detta blir kanonbra 🙂
Det sista jag funderar på nu är maten och vad vi ska äta. Dukningen är så fin att en del av mig vill ha en lika fin middag, medan den andra delen av mig vill beställa plockmat med minihamburgare, ost och en massa annat smått och gott.
Har ni några förslag på god mat för många personer? 🙂

Nu ska jag jobba på fram till lunch och sedan ska jag hämta Elise för lite mor- och dottertid. Hon har varit så ledsen på förskolan det senaste och det känns som om det är förskolestarten som spökar. Att hon på något sätt blir “utkastad” (förstå mig rätt!) från förskolan och inte vet vad som väntar efter sommaren. Det visar sig i trots och mycket tårar och det gör så ont i hjärtat på mig.
Så idag ska vi äta lite lunch, ta en sväng förbi förskolan och bara vara lite hon och jag. Jag kommer inte ihåg när det var så sist, men för mig är det viktigt att barnen får ha en ensam lite då och då också. ♥
Är det någon mer med förskolebarn som  ska börja skolan nu och som upplever samma sak där hemma?

Ha en fin dag hörni. Jag måste ösa på här hemma innan klockan slår 12!

Kram.

mammablogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.