Sommarlovspresent. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Sommarlovspresent.

God morgon ♥

Herregud, är det redan fredag? Jag har 25.000 saker att hinna med idag och samtidigt 35.000 saker som kommer emellan hela tiden. Varför är det alltid så? Tjejerna går på sommarlov efter idag så jag har dessutom lovat att hämta dem tidigare. Det blir verkligen till att jobba på nu under förmiddagen! 🙂

Ni som följt mig länge eller känner mig privat vet att jag älskar att överraska andra. Jag blir själv lite röd om kinderna när någon överraskar mig, men när det gäller andra så vill jag maxa allt, haha. Det finns ett par personer som jag gärna velat uppvakta lite extra, men det blir tufft nu med Corona och allt. För dem blir det en längre planering och jag hoppas kunna hitta på något om inte alltför lång tid 🙂

Så länge får man ta vara på de tillfällen som faktiskt går att göra lite extra – som förskoleavslutningar till exempel! 🙂
När tjejerna kommer hem idag så kommer de få varsin sommarlovspåse med lite småpyssel och presenter i för att fira att deras semester äntligen är här! Jag funderade länge och väl på om jag skulle slå in varje present, men på något sätt tror jag ändå det här blir roligare för dem när de ser sakerna ligga där i påsen. 🙂 Jag kanske ändrar mig under dagen 😉

Presenterna i påsarna kommer från Normal och Systrarna Grene. Där går det verkligen att maximera sin budget och man kan få väldigt mycket för pengarna.
Det som kommer från Normal är: läppsylen, badbomberna och Bubba bubba (3-pack). Resterande är från Systrarna Grene 🙂 Påsarna hittade jag sedan på Willys.

Nu ska jag jobba på här lite, städa undan och sen hämta barnen. Idag längtar jag extra mycket efter dem och jag är säker på att de är supertaggade på att få vara hemma i många veckor framöver ♥

Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

sommarlovspresent sommarlovspresent sommarlovspresent sommarlovspresent sommarlovspresent sommarlovspresentSommarlovspresent väntar tjejerna när de kommer hem ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.