Göteborgsmamman

Köksrenoveringsuppdatering, egentid & blåbärsplock.

God morgon ♥

Hur mår ni denna måndagsmorgon? 🙂
Tjejernas första sommarlovsdag är här och vi har precis ätit långfrukost medan regnet smattrat mot rutorna. Kanske inte världens roligaste väder som väntar den här veckan, men desto mysigare att få vara inne och bara gosa 🙂

Jag sitter här och småjobbar lite. Har precis mailat iväg de sista förberedelsemailen till två leverantörer och jag måste säga åter igen att jag verkligen ser fram emot torsdagens event! 🙂
Min fina vän Camilla kommer dessutom att hålla i en blomsterkurs under kvällen och på onsdag ska vi åka ner till Blomsterlandet för att välja ut vilka blommor som ska vara med och vilka vi ska ha på borden. Så kul! Sen väntar matfix, bubbelinköp och att hämta upp porslin hos Cervera och bord + stolar hos KikiRiki. Jag vet inte riktigt hur jag ska planera, men sånt löser ju sig alltid! 🙂

Idag ska vi bara vara hemma med avbrott för en och annan promenad. Jag ska plocka lite här hemma och förbereda inför att bänkskivan och vitvarorna ska installeras i köket den här veckan. Efter det ska ni få lite update om hur det går! Känns så tråkigt att dela bilder på halvfärdiga grejer, men det står ju lite still nu också när man väntar. Här nere ser ni iallafall hur det ser ut i vårt kök just nu 🙂 Det kommer bli så bra!

Bjuder även på lite bilder från dagarna som varit. Jag fick lite egentid med Elise i torsdags – det behövs verkligen när man har tre barn så att alla får lite egen uppmärksamhet också 🙂 Det är svårt att hinna med, men för varje gång jag är själv med någon av dem så känner jag hur mycket det behövs för oss alla. Emilia åker ju alltid med mig och handlar tex (hon vill alltid- ingen annan, haha), men Elise och Julia sitter oftast ihop. Jag tror det är nyttigt att få vara lite själv med både mamma och pappa 🙂
I lördags var Julia, Emilia och jag på IKEA och igår tog vi även en promenad till skogen och plockade blåbär, alla tjejerna och jag. Vi gick en bra bit, men tjejerna var så duktiga och vi fick hem massor av blåbär. Nu väntar paj och att få äta de små blå 🙂

Dags att ta tag i dagen! Hoppas ni får en fin måndag!

Kram.

mammablogg köksrenovering mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggVi fick ihop massa blåbär igår! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.