Dagens utflykt. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Dagens utflykt.

Good morning sunshines! ♥

Hur mår ni denna onsdagsmorgon? Många tar ju semester efter den här veckan så det finns säkert ni som verkligen börjar räkna timmar nu tills nu får en efterlängtad långledighet 🙂 Underbart!

Här hemma har vi precis ätit frukost, förutom Julia som fortfarande sover. Igår sov hon till 10, så vi får väl se när hon behagar vakna idag, haha. Faktum är dock att idag kan hon inte sova så mycket längre till för det väntar en dags fixande för oss.

Först ut blir Cervera där vi ska plocka upp allt porslin inför morgondagens event, sen ska vi förbi polisen för att hämta upp Elise och Emilias pass och sen ska vi förbi DC Hud för lite nya rengörinsprodukter. Har ni inte varit där eller testat deras Previse-produkter så är det dagens tips från mig 🙂 De är fantastiska!

Min syster är en pärla och följer med oss på den här lilla utflykten. Kul att få sällskap och samtidigt lite hjälp med barnen när jag behöver fokusera på det som behövs där och då.

Resten av dagen blir sedan till att förbereda för imorgon, men det mesta känns ändå rätt klart nu. Det allra största är ju såklart med allt pyntande, men det blir imorgon 🙂

Vad ska ni göra idag? Någon här som längtar efter ledighet? 

Ha en fin dag!

Kram.

jordgubbar jordgubbar mammablogg mammabloggEn liten myshöna som somnade igår efter lite jordgubbar och grädde till mellanmål 🙂 Är det sommarlov så är det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.