Göteborgsmamman

Årets vackraste trädgårdsevent.

Hej på er ♥

Hur mår ni? Jag mår sådär gott ända in i själen efter en fin dag hemma hos ett par vänner och efter torsdagens event som blev en magisk kväll i Göteborgs absolut vackraste trädgård. Har ni vägarna förbi så måste ni verkligen ut till Systrarna på Näset – om inte bara för att det är så himla mysigt! ♥

Vi började kvällen med bubbel i sockervaddsdekorerade champagneglas. 18 influensers gjorde oss sällskap och förgyllde verkligen vår kväll. Det är något speciellt med det där gänget alltså och jag älskar varenda en. Om de bara visste hur mycket de har kommit att betyda för mig ♥

När vi kom ut för att reka på Näset så var det molnigt, det blåste och vi ställde oss frågan till om vi skulle duka inne istället. Efter många om och men så bestämde vi oss för att chansa och fällde ut borden utomhus som vi planerat från början. Vi vågade inte ställa upp vinglasen med risk för att de skulle blåsa ner och dukarna flög upp hela tiden. Två timmar innan gästerna skulle vara på plats drog det in mörka moln över oss och jag kände bara att nu är det kört.
Men – precis som om någon såg hur vi kämpade – så försvann molnen, vinden avtog och fram kom en fantastisk kväll med en solnedgång vi bara kunnat drömma om. Allt var perfekt.

Vi visade gästerna butiken, lät dem binda egna buketter och sen fortsatte kvällen med grillbuffé och en middag ute i det gröna. Med porslin från Cervera och blommor från Mölnlycke Garden center (bundna av fantastiska Camilla) så var allting så otroligt vackert. NordicNest hade bidragit med plädar i goodiebagsen (som kom väl till hands när solen började gå ner!) tillsammans med Tulip och DC Hud som skickat med salami (nyhet! supergoda!) och ansiktsprodukter.

Det här eventet var något utöver det vanliga och jag kommer ha energi för ett långt tag framöver. Allt klaffade och det var en magisk kväll. Miljoner tack till alla er som kom, till er som hjälpte till, till Therese och min syster som fotade + filmade, till er som bidrog med produkter och till Systrarna på Näset som gav mig äran att få skapa denna kväll bara för dem.

Vi ses snart igen. Var så säkra ♥

Kram.

årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdsevent årets vackraste trädgårdseventTack till alla er som förgyllde vår kväll ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.