Previse hudvårdsprodukter. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Previse hudvårdsprodukter.

God morgon gänget ♥

Hoppas ni mår fantastiskt! Jag har varit uppe sedan strax innan 6 och fotat + filmat lite inför kommande jobb för att för en gång skull vara ute i god tid 😉 Familjen sover fortfarande och jag njuter av tystheten en liten stund till innan det är dags för frukost.

Jag tänkte faktiskt bara kika in såhär i semesterlugnet (det märks att jag tagit lite mer ledigt än vanligt va? Jag behövde verkligen det!) och tipsa er om en fantastisk hudvårdsserie.
När jag var tonåring och hade – vad jag tyckte då – hudvårds’problem’ så gick jag på en av nitarna och köpte något som visades på tv. Till och med på tv-shop om jag inte minns fel. Och hade jag inte hudvårdsstrul så fick jag det då. Jösses vad min hy försämrades och jag fick riktiga problem med finnar och annat. Det kan ju ha varit så att det var ren slump och att jag ändå skulle fått mina finnar då, men jag är rätt säker på att min hy helt enkelt inte tålda de där produkterna. Efter många år dämpades prickarna och jag har sedan dess bara haft torr hy att oroa mig för.

Efter det där inköpet så vågade jag inte köpa hem nya produkter och jag körde stenhårt på tvål och vatten. Det fungerade ju och höll min hy i shack.

Men så gick jag på ett event hus DC Hud här i Göteborg för något år sedan och fick lov att testa deras produkter. Sedan dess har jag varit helt hooked. Alltså, helt hooked. Produkterna är helt naturliga vilket jag tror min hy uppskattade. De är också lättabsorberande och lägger sig inte som en fet hinna efteråt. Jag måste helt enkelt tipsa om dem för att min hy fått sån lyster och jag genuint älskar produkterna i sig! Jag hoppas att jag kanske kan hjälpa någon annan att hitta något som fungerar lika bra för dem som för mig helt enkelt 🙂

Produkterna köper jag hos DC Hud i Göteborg, men de finns också ett par av dem hos Apotea ser jag om jag söker på Google. Jag använder regelbundet tvätten, serumet och lotionen efteråt.

Är ni ändå inne på att köpa produkter till er hy så tycker jag ni ska testa dessa 🙂

Ha nu en fin dag! Jag ska ta sista slurken i kaffet, påbörja lite redigering och sen äta långfrukost med la familia.

Kram.

Previse hudvårdsprodukter Previse hudvårdsprodukter Previse hudvårdsprodukterEtt genuint tips från mig – produkterna är fantastiska! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.