Göteborgsmamman

Dagens bra & mindre bra.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår fint. Vi ska faktiskt ta vara på en av de sista soliga dagar innan regnet kommer och åka och bada. Tjejerna är lediga imorgon så det blir lite som fredagslyx idag 🙂

Dagens bra: jag har jobbat undan så mycket jobb de senaste dagarna och har så mycket kul på gång att jag nästan spricker. Vi har ett event med hemlig destination i början av september och det pirrar i hela kroppen. Kommer bli så fint! Min granne och jag har också gått ihop med våra företag i ett samarbete som kommer generera så mycket kul framöver – det ser jag verkligen fram emot det också! Så två bra saker då då 🙂

Dagens mindre bra: det går springmask på Elises skola. Vi har varit förskonade och inte haft det, men jag har lärt mig att man ska ringa Kry/Doktor24 om man behöver medicin – då hade varit spara 600-800:- för bara vår familj. Galet. Jag hoppas ju dock såklart att vi inte behöver få det, men det är lika bra att vara beredd på att ringa 🙂

Nu ska jag jobba undan det sista och sen åker vi till vattnet! Njuter ni också av värmen här i Göteborg? 🙂

Kram.

mammabloggGullmilia ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.