Göteborgsmamman

Dagens flow.

Hej på er!

Ibland känner jag mig bara sådär ruggigt produktiv – idag är en sån dag! Jag får så mycket gjort och saker och ting faller liksom bara på plats. Nu ska jag köra på 1,5 h till och sen ska jag hämta mina små troll ♥

Dagarna här bara flyger iväg och det är både himla kul att jobba under veckorna och lika skönt med helg när det är dags för ledighet. Fredrick tycker nog att jag jobbar lite mycket ibland och att jag ”sitter fast i telefonen” som han själv säger och även om jag älskar att jobba så måste jag tänka på att låta hjärnan vila ibland 🙂

Min vän Emma är supergravid nu och jag kommer på mig själv med att vara näst intill besatt av hennes stories för att se om hon fött. Hon har gått över tiden en ganska bra stund och eftersom jag är så nyfiken på om det blir en flicka (som jag tror!) eller pojke och hur hon/han ser ut. Att man kan längta så efter någon annans barn är ju nästan konstigt, men jag ser verkligen fram emot att få träffa den lilla krabaten ♥

Nu ska jag ringa ett sista samtal för dagen och avrunda lite här hemma.

Hoppas ni har en fantastisk dag!

Kram.

mammabloggNu väntar det regn i ett par dagar så vi passar på att njuta av sol och bad alla eftermiddagar vi kan ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Haha, ja! Det blir extra spännande 🙂 Hon är fortfarande gravid och försöker alla möjliga knep för att få ut den lill*. Inte ens en tredje hinnsvepning hjälpte! Vill du följa henne så heter hon @pasmallen.nu på Instagram 🙂 Kram på dig <3