Göteborgsmamman

Skolstart.

Hej på er ♥

Hoppas ni njuter av solen här i Göteborg eller någon annanstans i Sverige också för den delen 🙂 Här i Göteborg ska det ju börja regna i eftermiddag och hålla i sig ett par dagar, så det gäller att njuta av det ljusa vädret medan man kan 🙂

Idag har det varit ett stort steg för Elise! Det har nämligen varit skolstart på riktigt och det har varit fler barn på skolgården än tidigare. Tidigare har fritids varit öppet, men idag kom även de större barnen tillbaka vilket såklart var superspännande!
I år fick bara en förälder/släkting vara med ute på gården när barnen skulle välkomnas och sedan höll vi oss ute en timme innan det var dags för dem att gå in och starta skoldagen. Det fick inte heller vara med några andra skolbarn ute på gården samtidigt, utan de försökte göra det så Corona-vänligt som möjligt.
Måste vara annorlunda för de som haft barn där sedan tidigare att se så få barn + vuxna med, men jag själv har ju inget att jämföra med. Istället tog jag massa bilder till våra familjer så att de skulle kunna få se när Elise välkomnades av sina fröknar 🙂
Det var väldigt fint anordnat och det känns skönt att Elise börjar på en så bra skola med fantastiska pedagoger ♥

Om en stund ska jag hämta hem Emilia från förskolan och sen ska vi till tandläkaren. När vi kommer hem igen så hämtar vi hem syskonen och så får det bli en kort dag för dem allihopa 🙂

Vad gör ni idag? Är det någon mer som haft skolstart? 

Ha en skön torsdag – snart är det helg!

Kram.

skolstart

Stora tjejen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.