Göteborgsmamman

Nästa event hörrni…

Hej på er ♥

Mår ni bra denna söndag och allt? 🙂
Jag måste säga att gud vilken seg dag vi haft här hemma. Emilia och jag åkte ner till Clas Ohlson i brist på annat att göra (jag hade en sak att kolla där så vi åkte egentligen inte i onödan). Det har regnat till och från hela dagen och verkligen vräkt ner när det kommit över oss. Jag fick till 8 km och hann med två skyfall innan jag var hemma igen. Fast det är något visst med att springa i regnet. Helt underbart ♥

Den här veckan väntar ett par möten inför eventet den 3 september och ett tandläkarbesök för Julia den här gången. Åh, vad jag önskar att jag kunde dela med mig av allt vad gäller eventet. Det kommer bli magiskt och jag hade velat visa er hela resan dit. Nu i veckan möter vi produktionsteamen för att gå igenom kvällen och jag ser så fram emot att få se hur de kommer jobba och vad resultatet blir. En av teamen kommer jag jobba med igen i ett annat uppdrag och med en animation istället för en video. Det kommer bli så, så kul!

Det har blivit dags för mig att ta kväll. Fredrick är hemma om en liten stund och då ska vi bara njuta av den här söndagskvällen. Tror vi båda behöver det ♥

Ha en skön söndagskväll.

Kram.

mammabloggLillskruttan ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.