Göteborgsmamman

One Cake x KitchenWiz.

Hej på er ♥

Åh, idag mår jag så, så bra och har haft en riktigt bra dag. Dagen startade med ett möte inne i stan och nu har jag matat ut mail ända sedan lunch. SKÖNT att bli av med mail som ligger och väntar 🙂

Nu sitter jag och planerar budutskick som ska ut för företag under hösten samt planerar för en annan företagsidé jag har. En riktigt bra idé måste jag säga, men som också kräver hemsidefix. Vart tog timmarna på mitt dygn vägen? 🙂

Annars mår vi himla bra här hemma. Mycket jobb, event i torsdags som jag lever länge på och mycket jobb framöver. Det här blir en rolig höst!

Ha en fin eftermiddag.

Kram.

One Cake x KitchenWiz One Cake x KitchenWiz One Cake x KitchenWiz One Cake x KitchenWiz One Cake x KitchenWiz One Cake x KitchenWiz One Cake x KitchenWizEn mini-sneakpeak från eventet i torsdags. Vackra Isabell spelade piano under kvällen och ikväll väntas bildleverans från .709 media som fotade + filmade. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.