Göteborgsmamman

Kitchenwiz x One Cake influenserevent.

Goood morgon på er ♥

Jösses, är det verkligen redan fredag? Det här har varit den absolut snabbaste veckan hittills och jag har haft den bästa arbetsveckan so far. 2 nya event, en potentiell hemsida och sen ev. en annan grej som ni får höra mer om framöver. Nu kan jag verkligen ta helg med ett brett leende på mina läppar!

Förra veckan hade vi influenserevent ute i Jonsereds fabriker. Det var KitchenWiz och One Cake som gått ihop och hade ett tillsammans. Vi fick planera kvällen som blev helt magisk. Vi hade fantastiska sponsorer på plats i form av Möller Bil, Mölnlycke Garden Center, Cervera, Folkofolk och LilyVe. TACK till er och TACK till alla er som kom och förgyllde vår kväll ♥

Kvällen började med att vi plockade upp influenserna på Centralstationen i Göteborg. På inbjudan stod det ”hemlig destination” och den förblev hemlig tills att vi svängde upp framför One Cakes dörrar. Kvällen bestod av mycket skratt, presentationer, god mat och himmelsk efterrätt. Fantastiska Isabell satt och spelade piano för oss med vackra och välkända låtar från radion. Det blev verkligen en otroligt fin kväll!
På söndag får vi dessutom den video som .709 Media spelade in (det var även de som fotade bilderna ni ser nedan) – jag ser så fram emot att få uppleva eventet en gång till.

Hoppas ni får en fin dag! Nu ska jag jobba undan lite jobb och sen ta HELG!

Kram.

KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake Event KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influenserevent KitchenWiz x One Cake influensereventLyxigt med bilar från Möller Bil som väntade på centralstationen 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.