Göteborgsmamman

Inför LOL-kalas.

God morgon fredag ♥

Jag hoppas ni mår kanon idag och att ni likt mig ser fram emot en skön helg. Elise fyller år nu på tisdag så vi ska fira henne på söndag med ett litet kalas för några av hennes kompisar. Elise har själv fått önska tema och det blir såklart LOL Surprise – vad annars? 😉
Jag finular fortfarande på tårtan. Nu kommer hon få LOL-dockor i present och nästan hela grejen med dem är ju själva öppnandet. Jag har sett inspirationsbilder på LOL-tårtor och många ställer ju dockorna på toppen. Men 1) det blir dyrt att köpa ännu fler dockor 2) hon får inte öppna dem själv så. Så jag tänker fortfarande lite. Tänker att jag kanske istället bygger upp en galen tårta med godis, klubbor, donuts och upp-och-ned-vända glasstrutar – en riktigt kalasbomb helt enkelt. Vi får se! Man kan ju faktiskt även printa ut små LOL-bilder och sätta fast på pinnar som man sedan trycker ned.

Idag ska jag avverka lite jobb och planera inlägg för helgen som ska upp på sociala medier. Jag har lite mail att svara på och möten att beta av, men sen tar jag nog helg lite tidigare och hämtar hem min små kycklingar 🙂

Vad ska ni göra idag? 

Kram.

bukett bukett bukettKolla här vad min granne kan! Helt magiska buketter som man kan beställa till varje fredag om man bor i Göteborgsområdet. Spana in hennes konto här om ni är sugna 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.