Göteborgsmamman

LOL tårta & LOL kalas.

Hej från efter ett LOL-kalas ♥

Hoppas ni mår fantastiskt. Vi sitter här och planerar middagen efter en lång kalasdag. Ni skulle se Elises min idag – hon har varit så glad och alldeles överlycklig över alla som velat komma och fira henne. TACK till alla våra fina vänner och underbara familj(er) som ger oss så mycket kärlek ♥

Det stod LOL-kalas på schemat och detta tema betyder ju egentligen mycket färg, godis och lite crazy. Jag tänkte först göra en LOL-tårta med dockor på toppen, men det slutade med att vi körde på en GODISTÅRTA! Elise var så stolt och blåste med glädje ut 6an som stod där uppe på toppen.

6 år. Samtidigt som jag känner att tiden rusar iväg så känner jag också att det verkligen känns som om Elise och hennes systrar alltid varit en del av vårt liv. Vad gjorde vi innan? Vad gjorde man med den tiden de behöver en egentligen? Kände jag aldrig förr någon saknad eller tristess när jag kom hem från jobbet och inte hade någon att möta i dörren, en familj att laga mat till eller någon att planera dessa födelsedagar för? Helt plötsligt är jag gift och har tre fantastiska ungar som det känns som om jag delat hela livet med. En familj som Fredrick och jag skapat liksom? Galen tanke.

Nu ska vi i alla fall – trötta och utmattade men med en glad seghet – ta söndagskväll här hemma. Jag längtar till en ny vecka och att få se vad den har utstakat för oss.

Kram till er och hoppas ni får en härlig kväll.

LOL tårta LOL tårtaLOL kalasLOL kalasLOL kalasLOL kalasLOL kalasLOL kalasLOL kalasLOL kalasGrattis stora tjejen på din 6 årsdag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.