Nytt till tjejernas barnrum! – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Nytt till tjejernas barnrum!

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar. 

Hej på er från barnrummet ♥

Hoppas ni mår kanon denna onsdag. Jag har precis lämnat tjejerna på förskolan och skolan och ska ha dagens första möte om en stund. Tills dess ska jag beta av mail och äta frukost framför datorn – en av mina absoluta favoritstunder på hela dagen. Jag trivs med att sitta här i köket och jobba. Jag ser ut och känner mig absolut mest inspirerad just här, på den här platsen. Har ni en sådan plats någonstans? Det behöver ju heller inte vara hemma, bara det får dig att känna extra mycket just där.

När vi flyttade in här för 1,5 år sedan så var mitt mål att göra mer med tjejernas rum. Jösses, vilka planer jag hade! Och inte ens hälften har jag hunnit med? Jag vill ju så gärna göra alla tjejernas rum samtidigt, men inser att det är omöjligt. Så jag tänker att under nästa år så ska jag ta de i samband med födelsedagarna kanske. Tiden går ju så fort och även om Julia fyller år i december så känns det som om 2021 på något sätt kommer gå fortare än 2020 gjorde och det ger mig också tid till att planera hur de faktiskt skulle vilja ha det. Först ut blir Emilia i maj. Hon ska få någon typ av äventyrsrum tänker jag – med ribbor på väggarna och lite andra aktivitetssaker. Det kommer passa henne perfekt. Elise och Julia blir glada så länge det är lila och rosa, haha, så prinsessrum kommer bli kanon för dem 🙂

Och på tal om barnrum så fick vi häromdagen hem lite saker vi beställt från Jollyroom. Vi verkar inte kunna få för mycket förvaring och det känns som om det alltid finns leksaker på golvet i barnens rum. Därför fick Elise två förvaringskorgar, Julia en grå kista och Emilia – hör och häpna – en förvaringslåda i form av en buss! Behöver jag ens säga att hon äääälskade den? Jag la upp en video på stories idag där hon står och hoppar av glädje – älskade unge ♥
Emilia fick även ett skrivbord och bytte därför ut sitt gamla vita bord mot ett “storabarnsbord” som hon själv kallar det 🙂 Lyckan själv!
Ni hittar alla produkterna om ni klickar på de olika sökorden ovan 🙂 Tex “skrivbord”. 

Nej, om man skulle ta tag i den där mailkorgen! Hoppas ni får en fantastisk dag.

Kram.

barnrum barnrum barnrum barnrum


barnrum
barnrum barnrum barnrum barnrum barnrum

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.