Göteborgsmamman

EventTjänster.se coming up!

Goood morgon ♥

Okej, först och främst: vart tar dagarna vägen?! På riktigt? För det går så snabbt att jag knappt hinner med.
Vi är mitt i uppstarten av EventTjänster.se som kommer bli en samlingsplats för alla som vill hitta tjänster förknippade med event. Det kan vara allt från blommor och dekoration till lokaler och föreläsare. Riktigt bra blir det i alla fall och jag ser fram emot lanseringen.
Men visst tar det tid. Mycket mer tid än jag räknat med och även om det är värt det så måste jag hitta lite luckor för att återhämta mig lite. Det är så kul att det också gör det lättare att fastna i hjulet. Men nu är det helg och jag ska försöka koppla bort mig lite från sociala medier och jobb 🙂

Annars håller vi på att förbereda ett event för Kvik och jag jobbar stenhårt med sociala medier. Åh, allt är så roligt och jag är så, så, så glad att jag gör det jag älskar så mycket. Det gör även att jag känner att jag får mängder av variation och kan lägga upp arbetet precis så som jag vill – det är guld värt!

Idag väntar städdag här hemma och sen ska vi se till att mysa extra mycket ikväll. Vad ska ni göra och hur mår ni? ♥

Ha en fin lördag!

Kram.

Emma Igelström sovande barn sovande barn dejtDe här bilderna summerar dagarna perfekt – eller inte! Jag hade velat sova mer, dejta mer (med Fredrick då, haha!) och fika mer. På första bilden Emma Igelström och från vår lunch på Deli Essence Café i Kungsbacka igår. Så gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.