Göteborgsmamman

Vinterjackor för barn & influencerbyrå i Göteborg.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

God morgon söndag ♥

Hur mår ni? Vi har precis ätit frukost, Fredrick ska ge sig ut på en cykeltur och tjejerna tittar film medan regnet öser ner utanför. Riktigt höstväder! Jag har en rolig vecka framför mig och sitter för att planera inför den. Det blir roliga möten, spännade locations och fotograferingar – en salig blandning helt enkelt! 🙂

Det är så lätt att börja spreta när man jobbar med PR och event. Samtidigt som man vill göra precis allt som går så är det ju även viktigt att få backa ibland och fokusera på sin nisch. Jag vill ju främst jobba med influensers på olika sätt, men så kommer det förfrågningar om annat som jag inte heller vill säga nej till. Så de luckor jag har kommande vecka/veckor kommer gå till att verkligen nischa mig som en influencerbyrå mer än något annat. Koppla ihop företag med rätt influencers och så vidare samtidigt som jag kan erbjuda event marketing när det blir aktuellt igen. Det är lite läskigt hur Covid börjar ta över igen … När ska det sluta?

Men till något annat! Det har ju verkligen börjat bli kallt ute och det har inte varit en eller två mornar med frost här hemma utan börjat bli riktigt många. Hittills har tjejerna levt i de här regnkläderna, men trots sitt tjocka foder så räcker de inte längre för de kalla dagar som tagit över. Därför beställde jag häromveckan hem nya vinterjackor från Jollyroom där tjejerna fick välja själva. Elise valde en grön med lila päls på insidan (påminner lite om Monsters Inc. haha – superfin!), Julia en ljusrosa med päls och Emilia – som absolut inte ville ha päls – valde en mörkblå med stjärnor och med en päls som gick att ta av. Nu har hon dock ångrat sig och den där pälsen sitter på hela tiden 😉 haha.

Så, över till lite jobb och hemsidefix. Dags att nischa sig på riktigt!

Hoppas ni får en mysig söndag!

Kram.

Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn Vinterjackor för barn

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.