Juldukning & serietips! – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Juldukning & serietips!

Hej på er ♥

Hur mår ni denna lördagskväll? 
Vi har precis ätit pizza och jag tänkte redigera klart ett fåtal bilder innan jag tar kväll. Det är väldigt mysigt att få fota jultema även om man kanske inte kan med att ta fram det här hemma än 😉 Haha. Fast jag ska berätta en hemlis; adventsljusstakarna och stjärnorna har redan fått komma fram här hemma. Granen får dock vänta till 1a advent, vilket blir nästa helg va? Så mysigt. Då ska det bakas minsann ♥ Kanske till och med hinner fynda en KitchenAid tills dess – hint, hint Fredrick 🙂

Idag har vi varit ute hos mamma och hjälpt henne handla. Nu när Corona har ökat igen så känns det dumt att hon går i affärer och vi tar gärna den utflykten ut för att umgås lite 🙂 Idag var vi nere vid hamnen igen i världens blåst, men med varma kläder var det riktigt mysigt. Barnen hade packat med sig termobyxor som åkte på efter att den här bilden var tagen. Då kunde vi vara där lite längre 🙂
På vägen hem åkte vi runt och kollade på de minst sagt lyxiga husen vid havet. Det är något med att åka runt och kolla hus. Jag minns att Fredrick och jag gjorde det en del innan barnen. Man undrar ju vad människor som bor där jobbar med egentligen! Inte nog med att du ska ha ett par miljoner i kontantinsats – då ska ju dessutom ha en fetare lön också.

Nu ska jag redigera de där bilderna medan Fredrick lägger Emilia och sen är det filmdags. Vi har hittat en sjukt bra serie på isländska (!) som heter Trapped. Se den – superbra!
Vad har ni gjort annars idag? 🙂

Hoppas ni får en mysig kväll!

Kram.

mammablogg juldukningLite jultema här hemma 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.