Göteborgsmamman

Att slappna av.

God kväll på er ♥

Hur mår ni? Visst är det skönt med fredag? Jag älskar ju – som ni vet – att jobba, men jag har också haft svårt att stänga av när helgerna kommer. Nu försöker jag dock verkligen låta mig slappa av när andra går hem från jobbet och tar helg. Det har varit svårt – jag har liksom aldrig känt mig klar riktigt. Nu gör jag däremot listor som jag betar av och som jag vill ha avbockade innan helgen är kommen och då låter jag mig känna mig klar när de är gjorda. Har jag tid över så hittar jag någon mindre uppgift och blir jag inte klar så vet jag att jag prioriterat det viktigaste i början av veckan och det jag inte hann med kan vänta till nästa. Det låter mig ge 110% till familjen under helgerna och det är sällan jag ens svarar på mail/samtal/sms under lördag och söndag som inte känns akuta. Den balansen är jag väldigt glad för! 🙂

I måndags började min praktikant Fanny hos mig! Hon är helt fantastisk och jag är så glad att ha henne med. Vi jobbar på distans nu, men har haft avstämningar i stort sett varje dag den här veckan. De här månaderna fram till sommaren har vi så mycket roligt planerat och jag ser fram emot att få gå igenom detta halvår med henne! 🙂

Nu ska jag checka ut, hämta hem Julia som är hos en kompis, mysa med henne, Elise och Fredrick framför tvn och vara tacksam för en bra vecka. För den här veckan har varit bra – riktigt bra.

Hoppas ni får en skön kväll.

Kram.

Bilder från förra helgen 🙂 Grillning i skogen avslutades med lussekattsbak här hemma 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.