Göteborgsmamman

Ända in i kaklet.

God morgon på er ♥

Hur mår ni såhär två dagar innan jul? Jag har supermycket att färdigställa idag, men sen är det äntligen lite ledighet. Jag har även lovat barnen att hämta dem kl 13 idag, så det blir lite fartfyllt här på förmiddagen och en lugnare eftermiddag.
Om en stund har jag årets sista möte och sen behöver jag få iväg lite papper, fota och sen hämta barnen.  Snacka om att köra ända in i kaklet 🙂 I vanliga fall hade vi åkt och handlat julklappar en sån här dag, men det känns så onödigt att gå in i butiker. Jag får ont i magen av hur vårt land och världen ser ut just nu och försöker göra så mycket som möjligt för att vi ska bidra med det vi kan. Jag hoppas ni alla får vara friska i jul ♥

Visst känns det inte som julafton om två dagar? Här i Göteborg smattrar regnet utanför och det är verkligen supergrått. Grått får det gärna vara, men kunde det inte fallit snö från himlen istället? Iphoneappen säger att det är stor risk för snö på lördag och nästan en vecka framåt – då får vi hoppas att de lätta flingorna lyser upp lite här utanför 🙂

Det har blivit dags för mig att förbereda mig inför mötet, ta en sista kopp kaffe och sen börja bocka av saker på dagens schema.
Vad gör ni idag? Har ni gått på ledighet än? ♥

Ha en fantastisk dag!

Kram.

chihuahua

Lilla Charlie. Jag bara älskar den här bilden på honom ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.