Göteborgsmamman

Vår utomhusafton.

Hej på er ♥

Och god jul! Jag har verkligen stängt av helt under julen som så många andra och har bara låtit dagarna passerat med mys, god mat och glada barn som fått klappar från tomten. I år hade tomten lämnat ett par julklappar under granen och när vi stod ute och grillade så hittade vi en säck bakom knuten. De var så glada ♥
Vädret på julafton var kallt, men så, så fint med solen som lyste. Vi stod som sagt ute och grillade så att alla kunde vara med. Visst var det en märklig julafton, men vi hade det jättebra även om vi såklart ser fram emot nästa år när man förhoppningsvis ska kunna sitta inne och umgås längre ♥

Tänk att vi börjar närma oss ett nytt år, Jag ser verkligen fram emot 2021. Många har haft ett riktigt trist 2020 och jag hoppas de som gått igenom sorg får extra mycket lycka under nästa år. Vi har haft ett år där vi lärt så mycket av varandra, provat nya saker och många av oss har visat mycket omtanke för våra medmänniskor. Det är fint tycker jag och det tar jag med mig från detta året.

Vad tar du med dig från 2020 och vad önskar du dig inför 2021? 

Kram.julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton julafton

God fortsättning till er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.