Göteborgsmamman

Tips på fredagsmys?

God morgon solstrålar ♥

Så skönt med fredag, eller hur? Tjejerna har precis varit lediga först hela jullovet, sen var de tillbaka i måndag och tisdags och sen var det både röd dag och studiedag, så idag blir en liten mellandag innan helgen kommer igen 🙂 Jag älskar ju vardag och rutiner, men den här ledigheten har varit så välbehövd och vi har verkligen slappnat av. Inga måsten, ingen stress och med ett lugn nu inför kommande period. Helt fantastiskt!

Här hemma har snön kommit för att stanna ett par dagar. Emilia blev alldeles förvånad imorse när hon vaknade: -”Mamma, snön ligger ju kvar!!” haha. Äntligen fick vi också lite snö! Igår var vi ute i pulkabacken hela förmiddagen och det var så mysigt att höra tjejernas kiknande skratt när de swishade ner för backen. ♥

Idag väntar ett möte på förmiddagen för min del för att prata online event. Efter det ska jag beta av lite mer jobb och försöka hämta tjejerna lite tidigare så att vi får lite mer tid i backen 🙂 (just när jag skrev den meningen så insåg jag att jag glömt ta med hjälmen som var ett måste för att Elise skulle få åka med klassen idag – det var ju bara att dra på sig löparskorna 😀 )

Nu ska jag äta upp frukosten och sen göra mig iordning. Vad ska ni göra idag? 🙂

Åh, en annan fråga. Vi brukar göra fruktfat på fredagar här hemma sedan Emilia fick höra på förskolan att det fanns något som kallades FREDAGSMYS, haha. Innan hade vi bara något extra på fredagar. Hur gör ni? Burkar ni äta någon typ av fredagsmys? Vad? 🙂

Ha en fin dag.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Vi har tyvärr introducerat både fredagsmys och lördagsgodis.. :p Så nu försöker vi få barnen att ”gå med på” att fredagsmys inte behöver inkludera chips och läsk. 😉