Göteborgsmamman

Vad längtar du mest efter?

MEN HEJ PÅ ER!

Vad har hänt de senaste veckorna? Tiden har verkligen flugit iväg och en period som egentligen är väldigt lugn har jag lyckats fylla ut med massor av påhitt för vår egen marknadsföring i företaget. Vi har ombildat till AB och nu känner jag mig mer taggad än någonsin att ta företaget till nästa nivå. I februari har vi dessutom ett galet projekt som jag ser fram emot så mycket att få dela med mig av!

Livet springer verkligen på här hemma. Vi har köpt en torktumlare och bara ett sånt inköp har lyft hemmet på något sätt. Jag försöker att bara torktumla sängkläder och handdukar eftersom det tar så mycket plats, men bara det gör att det slipper hänga lakan överallt och underlättar livet på något sätt. Låter lite konstigt egentligen, men skönt är det 🙂

Vad händer mer? Vi fick snö här igen igår och fick vår bil påkörd när den stod parkerad. Vi håller på att spackla för ett hörne här i köket och ska dra fram ett nytt eluttag. Vi köpte en ny matta till köket som är mycket mörkare och som kanske inte ser så äcklig ut direkt med allt som spills 🙂 🙂 🙂 Barnen mår bra och vi håller oss friska *peppar peppar*. Försöker att inte träffa så mycket folk och min praktikant och jag underhåller oss med dagliga videomöten för att få mycket skratt och kaffepauser i vardagen 🙂

Livet är rätt bra ändå, även om jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN längtar tills att vaccineringen är klar och vi kan börja träffas igen. Jag längtar till event, skratt och häng där man får kramas och bara vara precis som man vill utan att behöva hålla avstånd och stanna hemma med lite halsont. Ni vet – så som det var 2019. Shit, vilket bra år 2019 var. Jag hoppas att 2021/2022 blir i alla fall i närheten av hur det var då.

Vad längtar ni mest efter att få göra igen? 🙂

Vi blickar framåt och vi försöker se ljuset i tunneln tycker jag!

Dags att jobba lite igen 🙂

Ha en skön dag!

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.