Göteborgsmamman

Lååååååt mig berätta!

Hej på er ♥

Hur mår ni? Jag har precis skickat iväg två mail inför en suuuuperrolig grej. Ni kommer få veta mer om någon vecka, men åååh, det är så kul! 😀

Idag har tjejerna och jag varit hos mamma och hängt på hennes utsida. Det har fikats med bullar, saft och kaffe och även om det var minusgrader så blev det väldigt skönt när solen låg på. Vi var där i ett par timmar och bara njöt.

🙂

När vi satt där så kändes det som om världen var på väg någonstans. Att vi äntligen ser ett ljus i den här vidriga coronapandemi och att vi snart, snart, snart kan krama om våra nära och kära. Många av oss har ju varit igenom tragedier både i privatlivet och i arbetslivet, men snart hoppas vi den här tiden är förbi. Jag vill hoppas och tro att hösten blir mäktig för oss. Att vi då kan träffas och kramas som aldrig förr och ha fester BARA FÖR ATT vi kan! Det här med att hålla ut känns mer än tjatigt just nu, men samtidigt: om vi klarat oss såhär långt så borde vi klara det ett litet tag till! Tänk att vi sprungit 9,5 km – inte hade vi gett upp den sista halvkilometern när vi var så nära milen? Heja oss säger jag bara ♥

Ikväll äter vi pizza från Delissimo här nere i Partille. Återkommer med recension, men svärföräldrarna sa att de var riktiga goda. Jag åt även där med en kund och vän för ett tag sedan, men då var det champange och charkbricka, haha. Supergott visserligen! 🙂

Dags att stänga ner. Hoppas ni får en fantastisk lördagskväll ♥

Kram.

Delar med mig av en drös med bilder från mobilen som jag inte tror jag visat. Livet alltså ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogghahahaha. Såhär känner jag mig många eftermiddagar nuförtiden. Glad, men alldeles supertrött, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.