Göteborgsmamman

Vår webshop är LIVE!!

Inlägget innehåller reklam och är ett samarbete med Eventolution.

Gooood morgon ♥

Hur mår ni denna lördagsmorgon? Jag mår så himla bra och känner mig superexalterad i hela kroppen. Varför? Jo, för vi har ju släppt WEBSHOP!!! Beställningarna har börjat trilla in och vi planerar en expandering i from av baksektion så att vi även kan erbjuda strössel, formar, dekorationer och andra tillbehör. Allt som behövs när man ska baka helt enkelt! 🙂 Det kommer bli så kul och det känns som om den här nytändningen tar över min kropp just nu, haha. Jag älskar verkligen att skapa och det här känns som ett bra add-on till den PR- och eventbyrå som vi haft hittills. Så, så kul! Om ni vill spana in webshopen så finns den HÄR! 🙂

Idag är det grått och dystert här i Göteborg, men jag tänker att om regnet kommer så blir det kanske grönt snart, eller hur? 🙂

Vi har inga direkta planer för dagen utan ska passa på att städa lite och rensa sånt som ska rensas. Jag har nog inte rensat så mycket som jag gjort under Covid, så det blir väl till att tänka att ”inget ont som”… Jag hade dock gärna sett att den här perioden gick över snart så att vi kan börja leva på som vanligt igen.

Vad gör ni idag? Har ni några planer? 🙂

Ha en fin lördag!

Kram.

webshop event webshop event webshop event webshop eventHär ser ni lite från webshopen 🙂 Visst är det fint? 

Inlägget innehåller reklam och är ett samarbete med Eventolution.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.