Göteborgsmamman

Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

Hej på er ♥

Hur mår ni veckans allra första dag? Jag tycker det känns som om det är måndag och fredag hela tiden, men att måndagen alltid är den dagen som går absolut snabbast. Kanske är det för att listan är längst på måndag och att tiden går fort när man är som mest sysselsatt? Hur som helst så har dagen varit kanon! 😀 Jag älskar måndagar.

Allt eftersom dagarna blir varmare så åker ju mer och mer lager av från barnen. Vinteroverallerna är för varma så fort solen är framme och senast idag sa Emilia att hennes fodrade täckbyxor är alldeles för varma för att kunna ha på sig ute. I år har jag varit ute tidigt och det har sedan ett par veckor tillbaka funnits både överdragsbyxor, jackor och vårskor till tjejerna som väntat på dem här hemma. Vi har under alla år haft tunna dunjackor från Jollyroom och så även i år. Både de själva och jag fullkomligt älskar dem 🙂
De har även överdragsbyxor och skor från Nordbjörn vilket jag tycker är ett hållbart och prisvärt märke från Jollyroom. Har ni testat Nordbjörn? Annars är det ett hett tips 🙂
Här hittar ni tjejernas rosa dunjackor, Julias rosa vårskor, Emilias leopardfärgade vårskor, Elises svarta överdragsbyxor och Emilia och Julias rosa överdragsbyxor.

Nu inväntar vi våren på riktigt och så fort solen är framme blir det tunnare kläder! Det har ju varit ett par dagar när man känt att våren varit på väg, men idag var det kallare igen. Den som väntar på något gott heter det ju 🙂

Hur är vädret där ni är? Har det börjat bli varmare än?

Hoppas ni får en fin kväll. Här hemma ska vi mysa film medan regnet smattrar mot rutorna utanför.

Kram.

Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barn Vårjackor, skor och överdragsbyxor till barnInlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Ja, jag håller med! Jag kan verkligen tipsa om lager på lager för det blir så enkelt för barnen att i skolan/på förskolan ta av sig själva då om de blir för varma. Och att man tänker på hur aktiva barn är jämfört (oftast) med oss vuxna – att de håller värmen på ett helt annat sätt 🙂 Kram <3