Göteborgsmamman

Webshop, sockerrenings & jobb.

Hej på er ♥

Hur mår ni denna fredagskväll? Jag har haft en fantastisk vecka och det känns som om jag gått i mål på något sätt – att nu är fredagen här och vi kickade ass på jobbet. Vi är ett team allts, Fanny och jag, och det känns så himla bra med henne. Hon är grym!

Fredagen är här och jag är inne på min 4e dag av sockerrensning. Dagarna tuffar på och det känns mycket lättare än sist. Som om det går på rutin. Jag har 13 dagar kvar (vi kör 17 dagar) och det känns som om det kommer gå så snabbt. Helgerna är det tuffaste för mig, men det gäller att sysselsätta sig ordentligt 🙂
Är ni nyfikna på konceptet så kan ni läsa om det här.

Annars är det mycket jobb och vardag här hemma. Jag beställde hem lite tavlor igår för att piffa upp hemmet och på söndag väntar utomhuskalas för en av barnens två kusiner. Vi jobbar på med webshopen och sociala medier planeras för kommande månad. Det är en lugnare period just nu, men andra halvan av månaderna brukar generellt vara mer uppbokade helt klart.

Kan ni inte berätta lite om vad ni gör i livet just nu? Vad händer hos er? 🙂

Njut av fredagskvällen så ska jag plocka fram citronvattnet! 🙂

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLite bilder från sista tiden. Ibland kommer telefonen bara inte upp ur fickan, men lite hinner man ändå föreviga 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.