Göteborgsmamman

Posters från Posterland & en riktig sommardag.

Inlägget innehåller reklam för och i samarbete med Posterland.

Hej på er ♥

Var tar dagarna vägen?! Det är redan måndag den 19 april idag – fattar ni? Det är ju typ sommar? Och med värmen som är ute så känns det som om vi redan är i mitten av juni. Det är riktigt varmt och jag har hållit dörren öppen hela dagen för att få in sköna sommarfläktar. Hur är vädret där ni bor?

I helgen städade vi här hemma – ja, storstädade alltså! Jag har gått och smygrensat i flera veckor men nu var det vårstädning. En del av den i alla fall – det går väl i steg för steg det där. Under tiden jag tog insidan så tog Fredrick utsidan och högtryckstvättade altanen. Nu ska den tvättas lite till innan det är dags att slipa och olja.

Våren för mig är verkligen en nystart för hemmet. Jag byter ut det mörka mot det ljusa och letar färgtoner som ljusar upp här hemma. Älskar vitt och guld på våren, medan grått och guld får inta hemmet vid hösten.
I förra veckan fick jag hem lite nya tavlor att sätta upp och de kommer verkligen bli pricket över i:t här hemma. Sedan renoveringen i somras (!) så har vi ju inte satt upp något på väggarna för att vi inte riktigt vetat hur vi ska ha det, men nu har vi hunnit tänka efter både en och två gånger så det här kommer bli kanon tror jag 🙂 Emilia fick även en dinosaurie-poster till sitt rum. Hon är verkligen en liten tom-boy och älskar alla tuffare saker, medan Elise och Julia är för glitter och glamour, haha.

Är ni också sugna på lite nya posters så kan ni hitta en nätbutik som säljer just posters HÄR med direktlänk till en av mina favoriter – min poster med Göteborgsmotiv. Posterland har helt magisk service och ni får hem er beställning innan ni ens hunnit blinka 🙂

Nu ska jag ta tag i middagen här hemma. Det blir kyckling med wokade grönsaker och en middag i solen!

Kram på er ♥

Posters från Posterland Posters från Posterland Posters från Posterland Posters från Posterland Posters från Posterland Posters från Posterland Posters från Posterland Posters från Posterland Posters från Posterland

Inlägget innehåller reklam för och i samarbete med Posterland.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.